Newsletter

Febrer 2019

Edi-Net a un cop d’ull

La iniciativa EDI-NET (Xarxa d’Innovació en l’Ús de Dades Energètiques) analitza i comunica dades elèctriques, de gas i d’aigua amb una freqüència inferior a l’horària amb l’objectiu d’identificar el malbaratament i les oportunitats d’estalvi, reduir el consum i estalviar diners. La iniciativa va dirigida als responsables de la presa de decisions de les autoritats públiques, planificadors financers, gestors energètics i responsables i usuaris dels edificis. Un fòrum on-line i una sèrie de tallers facilitaran l’intercanvi de coneixements, experiències i bones pràctiques per donar suport a les autoritats públiques durant la implementació dels seus Plans d’Acció d’Energia Sostenible (PAES).

El fullet d’EDI-Net ja és disponible!

El fullet explica clarament, en poques paraules, el que EDI-Net pot oferir als municipis interessats. Llegiu, per exemple, com la ciutat de Nuremberg va poder reduir els seus alts costos de subministrament d'aigua, o com el govern regional de Catalunya va estalviar més de 22 megawatts-hora d'energia. Podeu veure el fullet en línia o descarregar-lo en un arxiu PDF.

Darrera oportunitat per participar gratuïtament

Fins a finals de febrer de 2019, els municipis interessats tenen l'oportunitat d'unir-se a EDI-Net de forma gratuïta. Per als gairebé 50 municipis d'Alemanya, Regne Unit, Espanya, Itàlia, Grècia i Malta que han participat fins ara, el servei seguirà sent gratuït fins a desembre de 2019. Els municipis que es registrin a partir de març hauran de pagar una tarifa per participar-hi. L’import d’aquestes quotes depèn de la quantitat d'edificis. Si té alguna pregunta sobre el registre, poseu-vos en contacte amb el nostre servei d'assistència.

Acte final d’EDI-Net en l’“Energy Efficiency Finance Market Place 2019”

EDI-Net participarà al "Energy Efficiency Finance Market Place" el 20 de febrer de 2019, com a part de l'esdeveniment final del projecte. Organitzat per EASME i el Pacte d'Alcaldes , aquest fòrum brindarà l'oportunitat de discutir els factors clau d'èxit per finançar l'adaptació al canvi climàtic, un transport urbà net i l'eficiència energètica a un nivell operatiu. EDI-Net explicarà, en una sessió separada, com es pot utilitzar l'eina que ha desenvolupat per a generar estalvis.

Podeu trobar més informació aquí.

Quina influència tindran els mesuradors intel·ligents a les ciutats intel·ligents del futur?

Recentment, s'ha anat produint un canvi cultural important, mentre la majoria de la població mundial viu ara en ciutats i genera més de dos terços de les emissions globals de CO2. Perquè països com el Regne Unit o Espanya compleixin amb els seus ambiciosos objectius de reducció de CO2, la seva manera de governança i gestió de les ciutats per maximitzar l'eficiència energètica esdevé crucial. Per aconseguir aquests objectius, es diposita una creixent esperança per a les ciutats intel·ligents.

En un document, el projecte EDI - NET, presenta els resultats d'entrevistes amb usuaris d'edificis seleccionats sobre els canvis individuals, socials i institucionals desencadenats pels serveis de TIC d'EDI-Net (tecnologia de la informació i la comunicació) en les tres administracions públiques participants al llarg del projecte EDI-Net.

Poden les eines EDI-Net Dashboard i Benchmarking, així com el Fòrum en línia, ajudar els municipis a trobar el seu camí per convertir-se en una ciutat intel·ligent?

The full paper will be published at the conference "ECEEE 2019 Summer Study on energy efficiency" to be held in Presqu'île de Giens, France, 3-8 June 2019.

Unir-se a la iniciativa EDI-Net.


http://www.edi-net.eu

Suscriu la newsletter. Per cancel, lar la subscripció, si us plau utilitzi aquest enllaç.
Por favor, lea nuestra nueva protección de datos.
 

Learn more about our EDI-Net consortium

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 695916.

This newsletters content licence is a Creative Commons BY-SA.